Konfigurátor regálů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: https://tech-komplex.cz/. Provozovatel webu: Tech-Komplex s.r.o.
Adresa: U Traplů 3532, 580 01 Havlíčkův Brod. IČO:01579819

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Cookies

Google Analytics – Externí měření návštěvnosti od Google. Zjišťuje informace o vašem prohlížeči, IP adresu a odkud jste na stránku přišli. Slouží k zjištění, jaký obsah prohlížíte odkud jste na web přišli. Po 26 měsících se vše maže a zůstávají jen anonymní souhrnná data.
Google Ads, Sklik – reklamní systémy ukládají informace o navštívených stránkách.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.
Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

Na webu se měří návštěvnost pomocí nástroje Google Analytics. Pokud nechcete, aby vaše návštěva byla započítávána do souhrnných statistik návštěv, můžete použít rozšíření prohlížeče, které tomu zamezí.

Zpracovatelé osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Jaké máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Vaše kontaktní údaje

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit se na nás přes e-mail vomela@tech-komplex.cz nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Chcete pomoci s návrhem interiérů?

Kontaktujte nás